![]() |
Trade cheater , Articore. - Printable Version +- NordInvasion Forum (https://forum.nordinvasion.com) +-- Forum: Help & Administration (https://forum.nordinvasion.com/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Administration (https://forum.nordinvasion.com/forumdisplay.php?fid=12) +---- Forum: Report Players (https://forum.nordinvasion.com/forumdisplay.php?fid=82) +---- Thread: Trade cheater , Articore. (/showthread.php?tid=2579) Pages:
1
2
|
Trade cheater , Articore. - Amaterasu - 15-06-2012 dasu: no ale to jest kradniecie dasu: wiec? Articore: nikt cie nie zmuszal Articore: to tego Articore: tak jak bym ci powiedzial Articore: daj kod karty pin Articore: i bys mi dal Articore: o.o Articore: to nie kradziesz Articore: mamejo dasu: nie kurwa bo ci zaufalem Articore: to masz wała dasu: a jednak takiemu chujowi nie wolno Articore: jest zasada w necie Articore: i ja jej przestrzegam dasu: co? Articore: sam sie wkopales Articore: ja ci nic nie wzialem Articore: wiec nie sciemniaj aresowi dasu: ale wiesz ze ja kilku adminow znam Articore: ja tez i co zwiazku z tym? dasu: i mam wystarczajaco znajomych zeby cie zbanowac Articore: pewnie dasu: ale ty jak widasz dasu: widac Articore: sam dales twoj problem mam screeny calej rozmowy :] dasu: nie masz jak taka kurwa jestes Articore: no i? dasu: no ale to jest kradniecie dasu: wiec? Articore: nikt cie nie zmuszal Articore: to tego Articore: tak jak bym ci powiedzial Articore: daj kod karty pin Articore: i bys mi dal Articore: o.o Articore: to nie kradziesz Articore: mamejo dasu: nie kurwa bo ci zaufalem Articore: to masz wała dasu: a jednak takiemu chujowi nie wolno Articore: jest zasada w necie Articore: nie ufaj nikomu dasu: ups sorry dasu: ahahaa Articore: kopiujesz to aresowi Articore: co za lamus Articore: jest zasada w necie Articore: nie ufaj nikomu Articore: zjebales dasu: chyba ty Articore: lecz sie mamejo Articore: no ciekawe dasu: mamejo D: dasu: to ty chyba sie lecz Articore: no super dasu: kto tutaj jest winny ... Articore: ty bo mi dales Articore: ok to nq dasu: nq mam juz posta dasu: dzieki Articore: ty Articore: albo oddam Articore: ci dasu: ??? Articore: z 1 przyczyny dasu: tak to.... Articore: daj linka z posta Articore: musze zobzczec co napisales dasu: ta rozmowe dasu: i ci nie dam bo .. dasu: zaspamujesz dasu: ... Articore: goku Articore: cwel Articore: zdrajce jebany dasu: juz znalazles ![]() Articore: tak dasu: chyba naprwade juz nikt cie nie lubi dasu: ;( Articore: to goku Articore: powiedz zeby usunal to Articore: to ci oddam Articore: inaczje nie ma bata Articore: twoj wybor dasu: pierw oddaj a puzniej usunie Articore: to nq dasu: twoj wybur Articore: ja sobie poradze Articore: tylko wteyd Articore: itemow Articore: nie odzyskasz dasu: aha ale mnie to zbytnio nie obchodzi dasu: bo teraz ewidentnie pisales ze mi ukradles ![]() Articore: nie Please translate it. My men from ThePony'sFan has been robbed by Articore/ on native knows as Chmielu. Probably he isnt the first who has been in this same situaction. Hande Please, do something. Cheers, Goku. Re: Trade cheater , Articore. - Articore - 15-06-2012 Sam mi dał jego problem. Nikt go nie zmuszał. He gave me his problem. No one forced Re: Trade cheater , Articore. - Articore - 15-06-2012 The web is a rule: dont trust anyone. Amaterasu it was trading with a Trojkatny, and not with you. He made this choice, he have problem. Re: Trade cheater , Articore. - MrGuarnere - 15-06-2012 Jeżeli to rozumie poprawnie wygląda mi że Articore cos ukradł od Dasu. Czy ktoś chce mi powiedzieć co było ukradzione i jak? Re: Trade cheater , Articore. - Articore - 15-06-2012 no nic nie zostalo ukradzione, sam mi wszystko dał ja go nie zmuszałem do tego. Rozumiem gdybym mu wbił na konto i mu wszystko zabrał, ale tak nie zrobiłem, więc to jego wina. Sam jest sobie winny. Re: Trade cheater , Articore. - MrGuarnere - 15-06-2012 Dal ci przez trade? Czy dal ci dane do jego konta? Re: Trade cheater , Articore. - Articore - 15-06-2012 dał mi przez trade Re: Trade cheater , Articore. - Amaterasu - 15-06-2012 Dasu mu zaufał, bo podobno Articore miał coś dla niego Scraftować, ale tak nie zrobił, tylko mu zajumał itemy. Z poważaniem, G. Re: Trade cheater , Articore. - Articore - 15-06-2012 no tak, ale to jego problem ja go nie zmuszałem do tego Zrobił to dobrowalnie i nic na nim nie wywarłem To tak jakbym ciebie poprosil o kod pin do karty a ty byś mi dałi to nie jest kradziesz ani nic. Zwykła ludzka głupota z ktora spotym sie na kazdym kroku w internecie Re: Trade cheater , Articore. - Amaterasu - 15-06-2012 Ogólnie mnie to nie interesuje zbytnio, ale nie lubię jak mi ktoś okrada ziomali. |