Dil bariyeri olması iyi. Her gelen oyuncu mükemmel konuşmaya sahip olmuyor. Çoğunlukla saçmalayan bir kitleyle karşı karşıyayım özellike Warband'te. Bu da zaten halihazırda bulunan Türk önyargısını daha da kuvvetlendiriyor. Yani bu başlığın sunduğu fikir olabilecek en iyi senaryodur. Birkaç yıl önce bunu ben başyöneticiye sunduğumda olumsuz yanıt almıştım. Şimdi ise 3 yeni Türkçe/İngilizce bilen yönetici olması bile büyük bir ilerleme.
İyi forumlar.
Buna ek olarak bu camiadaki diğer ülke vatandaşlarının kişisel konuşmalarının mantıklı olduğunu savunmuyorum. Genel bir saçmalık hakim zaten ancak öncelik kendimize bakmakta olmalı.
İyi forumlar.
(15-02-2025, 08:27 AM)Poer Wrote: Dil bariyeri olması iyi. Her gelen oyuncu mükemmel konuşmaya sahip olmuyor. Çoğunlukla saçmalayan bir kitleyle karşı karşıyayım özellike Warband'te. Bu da zaten halihazırda bulunan Türk önyargısını daha da kuvvetlendiriyor. Yani bu başlığın sunduğu fikir olabilecek en iyi senaryodur. Birkaç yıl önce bunu ben başyöneticiye sunduğumda olumsuz yanıt almıştım. Şimdi ise 3 yeni Türkçe/İngilizce bilen yönetici olması bile büyük bir ilerleme.
İyi forumlar.
Buna ek olarak bu camiadaki diğer ülke vatandaşlarının kişisel konuşmalarının mantıklı olduğunu savunmuyorum. Genel bir saçmalık hakim zaten ancak öncelik kendimize bakmakta olmalı.