Emails are disabled - for account issues, post in #help on the NI Discord.

Türk Oyuncular İçin - Unofficial announcement for Turkish Players
Welcome to Turkish Invasion 2.0 everyone. This thread is mainly for Turkish speaking players but i will add an English summery at the end.

''Warning, this thread may contain poor grammer and writing mistakes, 'a too long didn't read content and some personal opinions.''

Hepimizin bildiği üzere şuanda giderek büyüyen ve gelişen bir Türk oyuncu kitlemiz var. HOT (House of Turks) kadar endamlı olmasa da Türkçe konuşan oyunculara ev sahipliği yapan bir klana bile sahip bir kitleyiz. Ben dahil olmak üzere bir çoğumuz bu durumdan çok memnunuz ve uyumlu bir şekilde bu ekibin büyümesini ve gelişmesini istiyoruz. Bu konuda da yönetimin aldığı karar doğrusunda deneme sürecinde 3 tane Türkçe/İngilizce konuşan adminimiz göreve başladı. Mino, Multizone, Nana. Admin denildiğinde çoğunuzun aklına kırmızı yazı ve uyarı gelse de, bizim önceliğimiz Türk oyunculara yardım etmek, sorunlarını çözmek. Bu yüzden:
  • Moda uyum sürecinde bir sorun yaşadığınızda,
  • Mod, kurallar, klanlar ile ilgili anlamağınız bir konu varsa,
  • İtemler, class sistemi, craft sistemi konusunda yardıma ihtiyacınız olduğunda,
  • Oyun içi ticarette bir sorun yaşıyorsanız (Türkçe veya İngilizce yapılmış bir ticaret)
  • Ticaret yaparken kandılrıldıysanız veya kandırıldıgınızı düşünüyorsanız (kanıtlı bir şekilde),
  • Ödünç verdiğiniz itemleri alamadığınız bir durumlar karşılaştığınızda (kanıtlı bir şekilde),
  • Dil bariyerini aşmakta sorun yaşıyorsanız,
  • Oyun kurallarını hakkında anlamadığınız bir durumla karşılaştığınızda,
  • Haritalar, eşyalar konusunda bir tavsiyeniz olduğunda veya sorun yaşadığınızda,

Doğrudan bizlerle iletişime geçmenizi tercih ederiz ki en hızlı bir şekilde sorunu çözebilelim ve yardımcı olabilelim. Daha hızlı iletişim kurabilmeniz adına üçümüzün de ekli olduğu 'Turkish Invasion' isimli Steam grubunun davet linkini bu posta bırakıyorum. Turkish Invasion

Summery: As we all know, we have a growing and developing active Turkish community. And we would very much like to see this community to keep growing
harmoniously. For this, now we have trial admins who all speak Turkish/English. Mino, Multizone, Nana. Our priority is to be there for you and for all NI community as well to solve any issue related with the communication barrier and make sure we all adopt well. Therefore:
  • If you are having any issues related with understanding the mod, rules, houses,
  • If you have any suggestions to improve the game for you and for us all but can't express yourself due to the language barrier
  • If you are having issues with trading

Please contact to us so we can solve things out. For a faster communication; we have created a steam (Turkish Language) group which you can reach to us faster and easier.

Small notes for all players:
  • This is an unofficial announcement. Since this mod has my favorute community of all time i would very much like to contribute as much as i can. Thats what this is all about.
  • If you experience any issues with Turkish players especially related with the language barrier or a missunderstanding or trades, let us be the help or at least translators.

Let me know if you want anything to be changed or added to this topic.

Sincerely yours; Nananananaman
Reply
Bravo teşekkürler
Reply
Eline sağlık teşekkür ederiz
Steam
Quzens shop

loots:16
Reply
Benim de bir katkım olsun yeni başlayan oyuncular için

https://steamcommunity.com/sharedfiles/f...3402264707
King of Swadia

Member of SD

Loots:30
Reply
Dil bariyerini aşmak konusunda yardım etmek yerine dil bariyerini kaldırsanız daha iyi değil mi? Pek çok Türk oyuncu başka Türk oyuncularla sohbet ederken Ingilizce kullanmak zorunda kalıyor. Sunucuların resmi dili hakkında bir düzenleme yapılmasının hepimizin yararına olacağına inanıyorum.

- Shield of Kings=> 2024-08-31
  - Barbutte with Coif=> 2024-08-10
Reply
(14-02-2025, 10:20 AM)Salmon Wrote: Dil bariyerini aşmak konusunda yardım etmek yerine dil bariyerini kaldırsanız daha iyi değil mi? Pek çok Türk oyuncu başka Türk oyuncularla sohbet ederken Ingilizce kullanmak zorunda kalıyor. Sunucuların resmi dili hakkında bir düzenleme yapılmasının hepimizin yararına olacağına inanıyorum.

Kuralların bir standart üzerine olması herkesin yararına, yoksa karmaşa olacağını düşünüyorum.

[Image: giphy.gif]
Reply
I don't understand anything, but it sounds like a nice idea Smile
Lvl 52 Master Peltast (DB_Julianature); Lvl 52 Warden (DB_Wardenature); Lvl 52 Chosen Marksman (DB_Doctornature); Lvl 52 Royal Guard (DB_Guardinature); Lvl 52 Ranger (DB_Wildnature)

Legendary drops:

06.07.2016 Griffon Bascinet
09.05.2018 Griffon Bascinet
29.11.2024 Leviathan's Treads
08.12.2024 Defiance
11.12.2024 Dellingr's Hands
26.12.2024 Scorn
01.02.2025 Mnjonjo
Reply
NI yönetiminin Türk Adminler ataması gerçekten yerinde bir karar. Türk oyuncu topluluğu giderek büyüyor ve artık dil bariyeri yüzünden yaşanan sıkıntılar azalacak.
Bu süreçte elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyorum. Nana, Mino ve ben bu sürece heyecanla başladık ve aynı motivasyonla devam edeceğiz.
Güzel mesajlarınız için herkes adına teşekkür ederim.

Böyle güzel bir konu açarak hepimizi birleştiren ilk adımı attığı için Nana'ya da ayrıca teşekkür ederim.

Sevgiler,
Shop
Steam
Discord: Multizones
Reply
(14-02-2025, 10:20 AM)Salmon Wrote: Dil bariyerini aşmak konusunda yardım etmek yerine dil bariyerini kaldırsanız daha iyi değil mi? Pek çok Türk oyuncu başka Türk oyuncularla sohbet ederken Ingilizce kullanmak zorunda kalıyor. Sunucuların resmi dili hakkında bir düzenleme yapılmasının hepimizin yararına olacağına inanıyorum.

Bende Fatih arkadaşıma katılıyorum ingilizce global dil herkesin ortak kullanabileceği bir şey olduğu için böyle devam etmesi taraftarıyım
King of Swadia

Member of SD

Loots:30
Reply
(14-02-2025, 12:17 PM)Fateeh Wrote:

Kuralların bir standart üzerine olması herkesin yararına, yoksa karmaşa olacağını düşünüyorum.

[Image: giphy.gif]
Hatırladığım kadarıyla İngilizce dışında başka bir dile izin verilmeme sebebi, bu başka dillerde söylenen kelimelerin içeriğinin adminler tarafından tam olarak anlaşılamaması idi. Ancak artan Türk admin sayısı sonrası böyle bir problem olmadığını düşünüyorum. Bu önerim sadece Türkçe için değil. Belirli bir dili konuşan yeterli sayıda admin varsa bu dil resmi sunucu diline dahil edilmeli.

- Shield of Kings=> 2024-08-31
  - Barbutte with Coif=> 2024-08-10
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)